lauantai 21. heinäkuuta 2012

Se kel Onni on se, Onnin kätkeköön.

Monet ovat kyselleen Onnin kuulumisia, joten päätin laitella muutaman kivan kuvan nähtäväksi, Marjo toivottavasti laittelee myös tämän kesän kuvia, joita saan teille jakaa  :)

Onni on tällä hetkellä Marjon ratsastettavana Temmeksellä ja aika näyttää josko saisi sinne jäädä ihan talon tammoja paimentamaan vielä vuosiksi.
Onni oli pari kuukautta keväällä Revonlahdella, kun minun piti antaa ison mahani kanssa jo periksi ja Onnin oli jatkettava oppeja. Onni saa nyt olla hevosena Marjolla, se on saanut uusia ulottuvuuksia elämässä ja Marjo epäilemättä myös. Siellä paikassa on niin paljon rakkautta tälle hevoselle antaa, että tunnen jokaisessa viestissä ja puhelussa arvostuksen, ylpeyden, välittämisen, rakkauden.
Onni on saanut laukata tukka hulmuten niityillä, pelloilla, maastoissa. Tulla tiuhtina kärryjen perässä, kiipeillä hiekkamontuilla. Reenata ihmisen kanssa, jonka uskoa ei ole mikään horjuttanut. Ne jotka tarinan tuntee voi ymmärtää, millainen helpotus ja onnelisuus minun valtasi, kun sain taas viestin eilen Marjolta : "Siskoni ja sen ystävä laukkaili Onnin kanssa pitkin peltoja, niin kuin olisivat aina sitä tehneet" ... olisimpa ollut näkemässä :,) Olen niin iloinen ja huojentunut. Ikäväkin minulla tätä hevosta on, vaikka ajattelen järjellä, ettei se ole minun hevonen, se ei ole sitä ollut, se ei tule koskaan olemaan.
Jos minun pitäisi nyt jotain viisasta sanoa, niin toteaisin, että hevonen on nyt kotona.

Kiitos ajasta, inspiraatioista, avusta ja tuesta:

Rick
Marjo
Katja
Ella
Tuomo
Johannat
Helmi
Mia
Santtu
Piia
Ja kaikki muut jotka olette kuluttaneet puhelinlaskujanne, aikaanne ja kenties jonkun euronkin ;)

Ja tokihan ISOIN kiitos kuuluu rakkaalle aviomiehelleni, joka laski tämän hevosen meidän luokse ja on ymmärtävinään minun tekemisiäni...lompakkoaankin on joutunut muutamaan otteeseen raottamaan ;)

Kuvannut: Neena Kuukasjärvi.
Kuvissa: Tuomo Heikura ja Onni.
Tekstit: Ray Hunt.


Ei ihan "käsi sydämmellä" muttei kaukanakaan <3 "Believe in your horse so you horse can believe in you" -RH-
Plates Charming Joy & Tuomo Heikura "Feel, Timing and balance" -RH-

"Päästetään irti" " The horse is a reflection of the rider´s ability" -RH-

Kiitos, kuuluu jokaiselle. "If the horse is right on his feet, he`ll be right on his head" -RH-


Katse jo tulevaan kenties.. "The horse will teach you if you´ll Listen" -RH-

Ihanaa viikonloppua!

Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti